Perkhidmatan Pembersihan di Negeri JohorSelaku pembekal peralatan pembersihan yang dikenali di negeri Johor khususnya bagi kawasan Johor Bahru, Syarikat TANTARI NATURE juga menjalankan beberapa jenis perkhidmatan kebersihan. Antara perkhidmatan pembersihan yang kami tawarkan ialah :

Perkhidmatan Pembersihan / Mencuci karpet di masjid/ surau
Perkhidmatan Pembersihan / Mencuci karpet di pejabat-pejabat
Perkhidmatan Pembersihan / Mengilat/ polish lantai di ruang pejabat dan sebagainya

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pembersihan melalui pekerja yang berpengalaman di dalam bidang pembersihan. Ini bertujuan memastikan setiap perkhidmatan pembersihan yang kami berikan memenuhi spesifikasi permintaan pelanggan. Segala peralatan yang digunakan dalam kerja - kerja pembersihan adalah berkualiti serta menepati kehendak pengguna.

Sebelum sebarang khidmat pembersihan dijalankan, pihak kami akan melihat terlebih dahulu ruang/tapak kawasan yang dikehendaki, bagi memudahkan pihak tuan mendapatkan sebut harga daipada pihak kami.

Jika berminat untuk menggunakan perkhidmatan pembersihan pejabat / karpet / lantai ruang kerja dan sebagainya, boleh berhubung terus pada talian 013-7376414 (Mohd Sahir). Syarikat pembersihan kami menawarkan khidmat pembersihan terbaik dalam daerah - daerah negeri Johor.

Untuk maklumat lanjut berkenaan lokasi pejabat kami, sila klik DI SINI

Terima Kasih.
Admin Tantari Nature

0 comments: