Penyembur Pewangi Pejabat

Pelbagai Pilihan Penyembur PewangiPenyembur Pewangi Pejabat adalah satu kemestian dalam mengekalkan suasana yang menyegarkan dalam pejabat. Bagi mengisi keperluan tersebut, pihak kami telah menghasilkan wangian yang menyegarkan terdiri daripada pelbagai wangian pilihan untuk anda. Penyembur wangian yang kami sediakan mengekalkan wangian di ruang pejabat untuk jangkamasa yang panjang walaupun dengan hanya satu kali semburan. Pakej penyembur wangian yang kami sediakan ini juga amat menjimatkan.
 
..................................................................................................................................................................


Penyembur Pewangi Pejabat JOYFRESH

Menyegarkan udara di kawasan tumpuan orang ramai sama ada ruang terbuka atau berhawa dingin. Terdapat dalam pelbagai jenis wangian moden dan segar seperti Lily, Darka, Sweet Fresh, Flora Delight dan Citrus. Sesuai untuk kaunter, restoren, ruang tamu, pejabat, stor, kedai, kereta dan hotel.

BERAT : 250 ML
...................................................................................................................................................................
 
Untuk membuat tempahan, sila klik BORANG TEMPAHAN. Untuk keterangan lanjut berkaitan dengan Sabun Basuh Pencuci Lantai atau produk lain yang kami pasarkan, sila hubungi pihak kami di talian : 013 - 737 6414. Kami juga menggalakan individu yang berminat menjadi Stokist kami.

Terima Kasih.

0 comments: